|
מתכון לסלט חגיגי סלט חסה עם רימונים
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('e69a6f9f-ceb2-404e-a025-6611e938f91c','/dyncontent/2025/11/25/eb213171-b060-4b0c-8a3f-0d6f4686f018.jpg',20484,'אמנות לחימה באנר כתבה',525,78,true,56121,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('e69a6f9f-ceb2-404e-a025-6611e938f91c','/dyncontent/2025/11/16/141cef77-9ec5-4d1e-a8d9-3da2aeb4304a.jpg',20432,'סופר פארם כתבה',525,78,true,56121,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('e69a6f9f-ceb2-404e-a025-6611e938f91c','/dyncontent/2025/11/25/aa934567-5914-49e1-ba00-06538e877a55.jpg',20091,'באנר כתבה האקדמית רמת גן ',525,78,true,56121,'Image','');},10]]);})
מצרכים:1 חסה גדולה (רומית/אייסברג), קרועה או קצוצה גס ½ כוס גרגרי רימון טריים ½ כוס אגוזי פקאן קלויים גס (או אגוזי מלך) ½ כוס גבינת פטה מפוררת (לא חובה, אפשר להמיר בגבינה טבעונית או לוותר) 1 אבוקדו בינוני חתוך לקוביות (אופציונלי) בצל סגול קטן פרוס דק
לרוטב:
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('04f1e386-4196-4c9f-a908-0ca2ebd15a9c','/dyncontent/2025/11/3/ca1b3b2b-167f-416d-a3d3-2767d0ca27fb.jpg',20326,'באנר כתבה פילטיס',510,80,true,56122,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('04f1e386-4196-4c9f-a908-0ca2ebd15a9c','/dyncontent/2025/11/25/eb213171-b060-4b0c-8a3f-0d6f4686f018.jpg',20484,'אמנות לחימה באנר כתבה',510,80,true,56122,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('04f1e386-4196-4c9f-a908-0ca2ebd15a9c','/dyncontent/2025/10/19/b825bae7-838a-47c5-9337-6570dd6ffcc9.jpg',20237,'הובלות באנר כתבה פנימי',510,80,true,56122,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('04f1e386-4196-4c9f-a908-0ca2ebd15a9c','/dyncontent/2025/4/17/f27125d5-793a-479a-8798-61f6f5c641fc.jpg',20272,'סופר פארם באנר כתבה',510,80,true,56122,'Image','');},15]]);})3 כפות שמן זית איכותי 1 כף דבש (או סילאן לטבעונים) 1 כף חומץ בלסמי (או מיץ לימון טרי) מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם
אופן ההכנה:לשטוף היטב את החסה, לקרוע או לקצוץ גס ולהניח בקערה גדולה. להוסיף את גרגרי הרימון, הפקאן הקלוי, בצל סגול, גבינת הפטה והאבוקדו. בקערית נפרדת לערבב את כל חומרי הרוטב עד לאיחוד. לשפוך את הרוטב מעל הסלט ממש לפני ההגשה ולערבב בעדינות
|
|
|
|