|
מתכון להכנת עוגת שוקולד עשירה ומלאה בטעמים
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('dbf0c6f8-1d75-44f8-ae5b-a61712de962c','/dyncontent/2025/11/25/aa934567-5914-49e1-ba00-06538e877a55.jpg',20091,'באנר כתבה האקדמית רמת גן ',525,78,true,56121,'Image','');},10],[function() {setImageBanner('dbf0c6f8-1d75-44f8-ae5b-a61712de962c','/dyncontent/2025/11/25/eb213171-b060-4b0c-8a3f-0d6f4686f018.jpg',20484,'אמנות לחימה באנר כתבה',525,78,true,56121,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('dbf0c6f8-1d75-44f8-ae5b-a61712de962c','/dyncontent/2025/11/16/141cef77-9ec5-4d1e-a8d9-3da2aeb4304a.jpg',20432,'סופר פארם כתבה',525,78,true,56121,'Image','');},15]]);})
יום השוקולד העולמי יחול כמו בכל שנה ב7/7, וזו סיבה מספיק טובה לאפיית עוגת שוקולד, הנפוצה והאהובה ביותר על הישראלים.
הקונדיטורית של רשת קפה ביגה, שרית גז מעניקה מתכון של עוגת שוקולד הנמכרת ביותר ברשת ביגה. היא עשירה, מלאת טעמים, רכה, יפה וטעימה במיוחד.
מצרכים: 200 גרם שוקולד מריר 130 גרם חמאה
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('566d4077-5345-4068-ba16-213d0d5d9e5c','/dyncontent/2025/4/17/f27125d5-793a-479a-8798-61f6f5c641fc.jpg',20272,'סופר פארם באנר כתבה',510,80,true,56122,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('566d4077-5345-4068-ba16-213d0d5d9e5c','/dyncontent/2025/11/25/eb213171-b060-4b0c-8a3f-0d6f4686f018.jpg',20484,'אמנות לחימה באנר כתבה',510,80,true,56122,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('566d4077-5345-4068-ba16-213d0d5d9e5c','/dyncontent/2025/10/19/b825bae7-838a-47c5-9337-6570dd6ffcc9.jpg',20237,'הובלות באנר כתבה פנימי',510,80,true,56122,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('566d4077-5345-4068-ba16-213d0d5d9e5c','/dyncontent/2025/11/3/ca1b3b2b-167f-416d-a3d3-2767d0ca27fb.jpg',20326,'באנר כתבה פילטיס',510,80,true,56122,'Image','');},15]]);})5 ביצים 4\3 כוס סוכר קורט מלח 70 גרם קמח\ אפשרות ללא גלוטן להשתמש בקמח ללא גלוטן כפית א. אפיה 50 גרם שוקולד צ'יפס אופן ההכנה: ממסים שוקולד מריר וחמאה לתערובת אחידה בבן מארי או במיקרו בפולסים של 30 שניות. לאחר מכן מקציפים את הביצים והסוכר יחד לקצף תפוח ואוורירי. לאחר מכן מוסיפים את תערובת השוקולד לתערובת הביצים וממשיכים להקציף. ולבסוף מוסיפים את הרכיבים היבשים ואת השוקולד צי'פס ומערבבים בתנועת קיפול עדינה את התערובת עד שהיא מתאחדת. לאחר מכן שופכים לתבנית משומנת ומכניסים לתנור. אופים ב-165 מעלות , זמן הכנה 30-35 דק'.
|
|
|
|