מתכון להכנת מנה איטלקית מסורתית: קצ'יו א-פפה
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('23366d1c-93fa-40d0-bc75-1f029f54d875','/dyncontent/2024/8/19/432e9b79-d84c-4b57-ae49-d3ae3f96fe84.jpg',18306,'אלמוג באנר כתבה',525,78,true,54205,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('23366d1c-93fa-40d0-bc75-1f029f54d875','/dyncontent/2024/6/10/6f66c86e-5ab0-4a09-9a1d-f7033494c774.jpg',18026,'שבירו אייטם כתבה',525,78,true,54205,'Image','');},15]]);})
קצ'יו א-פפה היא מנה קלאסית מהמטבח האיטלקי, המקדשת את חומרי הגלם שבה - גבינות משובחות. היא פשוטה להכנה, כוללת מעט מאוד מרכיבים וקוצרת מחמאות בשפע. השף האיטלקי, זוכה "מאסטר שף", מסימיליאנו די מתאו שחושף את המתכון הבייתי שלו
קצ'יו א- פפה ( Cacio e pepe) מצרכים:
חבילת ספגטי 450 גרם 150 גרם פקורינו רומנו מגורר 100 גרם פרמג'אנו רג'אנו מגורר 1 כפית פלפל שחור גרוס 1 כוס מים חמימים 40 צלזיוס אופן ההכנה: מטגנים על מחבת על אש נמוכה במשך 4 דקות את הפלפל ושמים בצד (ממשיך להתבשל במחבת ללא אש) . שמים בבלנדר את המים החמים והגבינות ומערבבים עד שיופיעו גושי גבינה ונוצר קרם שמנת. מבשלים את הפסטה אל דנטה, מסננים אותה ומוסיפים למחבת עם הפלפל לאידוי ( ללא אש). מוסיפים את שמנת הגבינה שיצרנו, מערבבים היטב ומגישים.
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('5f1c26a7-d368-4f18-9fcf-f11a7f39afdf','/dyncontent/2024/7/18/1f5c5252-df36-471b-b737-52b565c3be02.jpg',18195,'מרכל לכל אייטם כתבה',525,78,true,54207,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('5f1c26a7-d368-4f18-9fcf-f11a7f39afdf','/dyncontent/2024/6/27/d6979ba6-967e-4d08-874c-ac9f70f2532f.gif',18096,'ביסטרו אייטם כתבה',525,78,true,54207,'Image','');},15]]);})
|
|
|
|