לביבות ירק אפויות

$(function(){setImageBanner('e7369e68-fe99-4154-999c-704dc61ff371','/dyncontent/2024/6/10/6f66c86e-5ab0-4a09-9a1d-f7033494c774.jpg',18026,'שבירו אייטם כתבה',525,78,false,54205,'Image','');})

צילום מתכונים באדיבות יחסי ציבור חלי ממן.

כ 23 חביבות

3 לביבות = מנת פחמימה

 

$(function(){setImageBanner('b40739ae-1573-4403-ae34-7c05590fbadf','/dyncontent/2024/12/2/ac18fea6-1f04-4cfa-a03b-bd54845a0b34.gif',18716,'שכייני על באנר כתבה',510,80,false,54206,'Image','');})

1 תפוח אדמה קטן

3 גזרים בינוניים

1 בצל בינוני

1 קישוא בינוני

1 קולורבי בינוני

200 גרם דלעת

ביצה

6 כפות קמח

תיבול- מלח, פלפל

 

הכנה:

מערבבים יחד את כל המצרכים, מתבלים במלח ופלפל לבן או שחור.

מחממים תנור לחום בינוני ל 180 מעלות

מרפדים תבנית תנור בנייר אפיה, לוקחים מהתערובות ומניחים על התבנית עם מרווח אחת מהשניה.

אופים כחצי שעה

 


 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה