ניוקי ברוקולי שמנת
אלדה נתנאל
30.01.24 / 14:30
תגים:
ניוקי ברוקולי שמנת
כפות קרם פרש 3
כף חרדל דיז'ון 1/2
1/2לימון, קליפה ומיץ
גרם ברוקולי ארוך גבעול, כל אחד חתוך ל-3 חלקים200
350 גרם ניוקי טרי
2 כפות שמן זית
100 גרם אפונה קפואה
1 כף צנוברים קלויים
אופן ההכנה:
1.מערבבים יחד את הקרם פרש ,החרדל ומיץ הלימון .
- בסיר אחר מביאים מים לרתיחה מוסיפים את הברוקולי ומבשלים 3 דקות ולאחר מכן מכניסים את הניוקי .
3.מבשלים עד שהניוקי מתחיל לצוף לפני השטח ומסננים את שתיהם .
- מחממים שמן במחבת גדולה וברגע שהוא חם מכניסים את הברוקולי ,ניוקי והאפונה הקפואה ומוסיפים עוד שמן , הכניסו פנימה את הניוקי, הברוקולי והאפונה הקפואה ומערבבים בשמן למשך דקה.
- מוסיפים ומערבבים את תערובת הקרם פרש ,מתבלים לפי הטעם.
6.כאשר הניוקי חם, יוצקים לקערות ומעלים את גרידת הלימון והצנוברים.
GRUNDIG המתכונים באדיבות מותג מוצרי החשמל גרונדיג