|
מתכון מאפינס בריאות עם חמוציות
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('9de670b8-4b77-4700-9009-792d88b1cea9','/dyncontent/2025/11/25/eb213171-b060-4b0c-8a3f-0d6f4686f018.jpg',20484,'אמנות לחימה באנר כתבה',525,78,true,56121,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('9de670b8-4b77-4700-9009-792d88b1cea9','/dyncontent/2025/11/25/aa934567-5914-49e1-ba00-06538e877a55.jpg',20091,'באנר כתבה האקדמית רמת גן ',525,78,true,56121,'Image','');},10],[function() {setImageBanner('9de670b8-4b77-4700-9009-792d88b1cea9','/dyncontent/2025/11/16/141cef77-9ec5-4d1e-a8d9-3da2aeb4304a.jpg',20432,'סופר פארם כתבה',525,78,true,56121,'Image','');},15]]);})
חג טו בשבט קרב ובא וזה הזמן לחגיגה של פירות ופירות יבשים מכל טוב הארץ. הדיאטנית הקלינית תמר ידין, יועצת לחברת הרבלייף, מציעה מנה משודרגת של מאפינס בריאות עם חמוציות:
מאפינס בריאות עם חמוציות רכיבים (8 יחידות)
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('9174e6bc-747d-4dc2-8b01-3b5d4f2841b2','/dyncontent/2025/4/17/f27125d5-793a-479a-8798-61f6f5c641fc.jpg',20272,'סופר פארם באנר כתבה',510,80,true,56122,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('9174e6bc-747d-4dc2-8b01-3b5d4f2841b2','/dyncontent/2025/11/3/ca1b3b2b-167f-416d-a3d3-2767d0ca27fb.jpg',20326,'באנר כתבה פילטיס',510,80,true,56122,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('9174e6bc-747d-4dc2-8b01-3b5d4f2841b2','/dyncontent/2025/10/19/b825bae7-838a-47c5-9337-6570dd6ffcc9.jpg',20237,'הובלות באנר כתבה פנימי',510,80,true,56122,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('9174e6bc-747d-4dc2-8b01-3b5d4f2841b2','/dyncontent/2025/11/25/eb213171-b060-4b0c-8a3f-0d6f4686f018.jpg',20484,'אמנות לחימה באנר כתבה',510,80,true,56122,'Image','');},15]]);}) 3 בננות בשלות ¼ כוס סוכר חום ¼ כוס שמן קנולה ביצה אחת בינונית כפית תמצית וניל כוס קמח מלא או קמח כוסמין כפית אבקת אפייה ¾ כוס שיבולת שועל ½ כוס חמוציות אופן ההכנה: - לחמם תנור ל-180 מעלות
- בקערה גדולה למעוך את הבננות ולהוסיף את שאר הרכיבים מלבד החמוציות, עד ליצירת בלילה אחידה.
- להוסיף את החמוציות לבלילה ולערבב היטב.
- לשמן תבנית מאפינס עם 8 יחידות ולמזוג אליו את הבלילה. אל תמלאו את השקע, כי המאפינס יתפחו.
- אחרי שהתנור התחמם להכניס את המאפינס ל-20 דק'.
- להוציא ולהניח להתקרר מעט.
|
|
|
|