מתכון לעוגת גבינה של אמא ללא אפייה
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('dd50f9ad-6cd5-4e00-8168-206811167b17','/dyncontent/2024/11/14/66dd237a-3af5-47b2-8761-9d32fb6a7054.jpg',18716,'שכייני על באנר כתבה',525,78,true,53972,'Image','');},6],[function() {setImageBanner('dd50f9ad-6cd5-4e00-8168-206811167b17','/dyncontent/2024/6/10/6f66c86e-5ab0-4a09-9a1d-f7033494c774.jpg',18026,'שבירו אייטם כתבה',525,78,true,53972,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('dd50f9ad-6cd5-4e00-8168-206811167b17','/dyncontent/2024/10/10/401a2658-a8e0-47f5-aa79-d7c6eab34f23.jpg',18570,'באנר כתבה',525,78,true,53972,'Image','');},7]]);})
מתכוננים לחג עם עוגת הגבינה שכבשה את מערכת רמת גן נט
המצרכים: לבצק: 2 חלמונים
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('d8acf5b8-8fa7-4be1-8ffc-c206a6c19fba','/dyncontent/2024/7/30/029f6c59-2906-4ba2-ba1f-431d9b151565.jpg',18205,'בריק הדברות אייטם כתבה',510,80,true,53973,'Image','');},5],[function() {setImageBanner('d8acf5b8-8fa7-4be1-8ffc-c206a6c19fba','/dyncontent/2024/11/10/79c64022-a4d0-4ec4-bec8-a117365a245a.jpg',18688,'אאורה באנר כתבה',510,80,true,53973,'Image','');},7]]);})2 כוסות קמח תופח 200 גרם חמאה קליפת לימון לגבינה: 2 חבילות גבינה 9% - 500 גרם שמנת מתוקה מוקצפת 3/4 כוס סוכר 2 חלבונים אופן ההכנה: לערבב את המצרכים להכנת הבצק במיקסר. לחלק את הבצק לשליש ולשני שליש ולאפות בשני כלים נפרדים - לבסיס העוגה ולפרורים על גבי העוגה. לאפות על חום בינוני למשך חצי שעה, עד להשחמת הבצק. את החומרים להכנת הגבינה מערבבים במיקסר חשמלי, בתחילה מערבבים את הגבינה עם חצי כוס סוכר ולאחר מכן מערבבים את החלבונים עם רבע כוס סוכר ולאחר מכן מוסיפים לתערובת את גרידת קליפת הלימון. מערבבים את התערובת עד אשר היא חלקה לגמרי ומניחים את תערובת הגבינה על גבי הבצק המקורר ועל גבי הגבינה מפזרים את פרורי הבצק ומכניסים למקרר. בתאבון וחג שמח!
$(function(){setImageBanner('d89d39db-8854-4c55-9277-ac3b3a85c027','/dyncontent/2024/11/13/8c3d2753-fd1c-4651-a61f-e798d1fd4a00.jpg',18711,'צבאן באנר כתבה',525,78,false,53974,'Image','');})
|
|
|
|