פרק חדש וטעים לאחד המוסדות הרמת גניים המוכרים והאהובים

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('c3467874-69b6-4160-9572-4580d06ab508','/dyncontent/2025/11/25/aa934567-5914-49e1-ba00-06538e877a55.jpg',20091,'באנר כתבה האקדמית רמת גן ',525,78,true,54585,'Image','');},10],[function() {setImageBanner('c3467874-69b6-4160-9572-4580d06ab508','/dyncontent/2025/11/16/141cef77-9ec5-4d1e-a8d9-3da2aeb4304a.jpg',20432,'סופר פארם כתבה',525,78,true,54585,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('c3467874-69b6-4160-9572-4580d06ab508','/dyncontent/2025/11/25/eb213171-b060-4b0c-8a3f-0d6f4686f018.jpg',20484,'אמנות לחימה באנר כתבה',525,78,true,54585,'Image','');},15]]);})

הלקוחות הוותיקים חיכו שבועיים לסיום השיפוץ, וקונדיטוריה ענבל חוגגת למעלה מ-45 שנים של מאפים מצוינים עם חידושים והפתעות לכל הקהלים

קונדיטוריה ענבל בשדרות ירושלים נחשבת לבית עבור חובבי המאפים, הלחמים, הקפה ונקודת חובה לתושבים רבים שגרים באזור, וגם לקהל שמגיע משכונות רחוקות יותר ואפילו מגבעתיים. אחרי למעלה מ־45 שנים של פעילות רצופה, ועוד שבועיים של שיפוצים, המאפייה הוותיקה פתחה פרק חדש ומרגש.

״במשך שבועיים עצרנו את העבודה כדי לבצע שיפוץ מקיף, לשדרג את המקום, לרענן את האווירה, ולהתאים את עצמנו גם לטעמים ולצרכים של הדור הבא״, מגלה לנו מתן דוד, אחד מבני המשפחה שמנהלים את המאפיה. ״היום אנחנו שמחים ונרגשים לפתוח מחדש את הדלתות, ולהזמין אתכם לגלות מאפיה חדשה - שמשלבת בין המסורת האהובה של פעם לבין חוויית קנייה עדכנית ומזמינה״.

צילום: פרטי

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('a6857756-aea8-4bc9-9a39-9a0fe261e83c','/dyncontent/2025/4/17/f27125d5-793a-479a-8798-61f6f5c641fc.jpg',20272,'סופר פארם באנר כתבה',510,80,true,54586,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('a6857756-aea8-4bc9-9a39-9a0fe261e83c','/dyncontent/2025/11/10/1f468d51-cae3-483e-8ce8-a633b9ae5131.jpg',20351,'באנר כתבה פלאפל',510,80,true,54586,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('a6857756-aea8-4bc9-9a39-9a0fe261e83c','/dyncontent/2025/10/19/b825bae7-838a-47c5-9337-6570dd6ffcc9.jpg',20237,'הובלות באנר כתבה פנימי',510,80,true,54586,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('a6857756-aea8-4bc9-9a39-9a0fe261e83c','/dyncontent/2025/11/25/eb213171-b060-4b0c-8a3f-0d6f4686f018.jpg',20484,'אמנות לחימה באנר כתבה',510,80,true,54586,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('a6857756-aea8-4bc9-9a39-9a0fe261e83c','/dyncontent/2025/11/3/ca1b3b2b-167f-416d-a3d3-2767d0ca27fb.jpg',20326,'באנר כתבה פילטיס',510,80,true,54586,'Image','');},15]]);})

ואכן, כבר בכניסה למקום תרגישו בהבדל: חלל מואר ונעים, עיצוב מודרני ומחבק, ומדפים מלאים בלחמים טריים, מאפים ביתיים והריחות שכל אחד אוהב – כאלה שמזכירים בית, משפחה וחוויות מתוקות. אבל מה שבאמת חשוב נשאר בדיוק כמו שהיה - המשפחתיות והחום האנושי.

צוות העובדים הוותיק, שמלווה את הלקוחות כבר שנים, ממשיך כאן עם אותו חיוך מוכר ואהבה גדולה ללקוחות. את המאפייה ייסד לפני עשרות שנים מרדכי, אב המשפחה, מתוך אהבה גדולה לאפייה וליצירת טעמים שמחברים בין אנשים. עם השנים הצטרפו לעסק בנו ובנותיו, שממשיכים את הדרך, ומוסיפים רעיונות חדשים, מוצרים חדשניים ואנרגיה צעירה ורעננה.

השילוב בין הידע והניסיון שנצברו במשך עשרות שנים לבין הגישה המודרנית יוצר חוויה מיוחדת, שבה כל אחד יוכל למצוא משהו שהוא אוהב. בין כל החידושים שמחכים לכם במאפיית ענבל אפשר למצוא כריכים וסלטים טריים בכל יום, עם שילובים מיוחדים ובריאים. בנוסף, המקום מציע מגשי אירוח מרשימים ומושלמים לאירועים משפחתיים, ישיבות בעבודה, ימי הולדת וכל חגיגה אחרת.

צילום: פרטי

המאפים של מאפיית ענבל זכו לשם של דבר ברמת גן. אליהם הצטרפו גם לחמים מיוחדים ומאפים מותאמים, כולל לחמים ללא סוכר,שמן ושמרים, כדי שגם מי שמקפיד על בריאות יוכל ליהנות מהטעמים שלנו.

״השיפוץ לא היה רק שינוי של קירות וריהוט – הוא היה הזדמנות עבורנו לעצור לרגע, לחשוב קדימה, ולתת ללקוחות שלנו עוד יותר ממה שהם אוהבים״, מוסיף דוד. ״אנחנו שומרים על המתכונים הקלאסיים שעוברים במשפחה כבר שנים, ומצד שני, מוסיפים רעיונות חדשים ומוצרים שיתאימו גם לטעמים העכשוויים. במהלך השנים הפכנו להיות חלק מהקהילה המקומית – מקום שבו אנשים עוצרים בדרך לעבודה, קונים משהו מתוק לילדים או מתארגנים עם מגש אירוח לאירוע משפחתי״.

לסיום, הוא מעביר מסר לתושבי העיר: ״ועכשיו, אחרי כל ההתחדשות, אנחנו מזמינים אתכם לבוא, להתרגש, לטעום, ולהיות חלק מההמשך של סיפור משפחתי שממשיך לגדול ולהתפתח, עם אותם ערכים של איכות, אהבה ואמונה במה שאנחנו עושים. המאפייה שלנו היא בית של טעמים, זיכרונות ורגעים מתוקים שכבר מחכים לכם מחדש״.

קונדיטוריה ענבל, שדרות ירושלים 37, רמת גן. פתוח מידי יום מ-6:30 ועד 20:30. בשישי עד 15:00.

 
 
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה