|
״אצל הדוד סם״ יקיים מסיבת הודיה לנשיא ארה"ב טראמפ וחגיגה לרגל השבת החטופים
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('e2543076-7561-4f51-b618-59c137649f53','/dyncontent/2025/11/25/aa934567-5914-49e1-ba00-06538e877a55.jpg',20091,'באנר כתבה האקדמית רמת גן ',525,78,true,54585,'Image','');},10],[function() {setImageBanner('e2543076-7561-4f51-b618-59c137649f53','/dyncontent/2025/11/25/eb213171-b060-4b0c-8a3f-0d6f4686f018.jpg',20484,'אמנות לחימה באנר כתבה',525,78,true,54585,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('e2543076-7561-4f51-b618-59c137649f53','/dyncontent/2025/11/16/141cef77-9ec5-4d1e-a8d9-3da2aeb4304a.jpg',20432,'סופר פארם כתבה',525,78,true,54585,'Image','');},15]]);})
מסעדת הבשרים תקיים הערב סעודה חגיגית לכבוד חזרתם של החטופים וכהודיה לנשיא טראמפ על מאמציו להשבתם
"אצל הדוד סם" יקיים בחמישי הקרוב 16.10 החל מהשעה 20:00 מסיבת הודיה לנשיא ארה"ב טראמפ וחגיגה לרגל השבת החטופים. מעבר למסעדת הבשרים שהיא לב המקום, תתארח להקת "ראסטיז" שמבצעת קאברים לשירי רוק באנגלית ועברית. הכניסה חופשית. "אצל הדוד סם" במושב בצרה, הוא לא רק מסעדת בשרים, אלא חוויה שלמה בסגנון טקסס. זהו מתחם בילוי פסטורלי שנפתח בשנת 2023 על ידי אביחי וקנין וממוקם בחווה, שבו חגיגת הבשרים המעושנים היא הלב הפועם של המקום. אביחי התאהב במסעותיו בארה"ב בתרבות החוואים, הקאובוי הטקסני ובחיבור לחומר גלם מצוין, לבשר שמטופל כראוי ועשוי במידה טובה. הוא רצה להביא לישראל את חוויית הברביקיו הטקסני האותנטי, עם דגשים על שימוש בחומרי גלם איכותיים, תיבול מסורתי ועישון איטי בעץ. הרעיון היה ליצור מקום שישלב בין אוכל ברמה גבוהה, לבין חוויית בילוי באווירה פתוחה, חמה ומשוחררת. 
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('36538ced-db2e-4658-a843-178f1ae3ac85','/dyncontent/2025/10/19/b825bae7-838a-47c5-9337-6570dd6ffcc9.jpg',20237,'הובלות באנר כתבה פנימי',510,80,true,54586,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('36538ced-db2e-4658-a843-178f1ae3ac85','/dyncontent/2025/11/3/ca1b3b2b-167f-416d-a3d3-2767d0ca27fb.jpg',20326,'באנר כתבה פילטיס',510,80,true,54586,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('36538ced-db2e-4658-a843-178f1ae3ac85','/dyncontent/2025/4/17/f27125d5-793a-479a-8798-61f6f5c641fc.jpg',20272,'סופר פארם באנר כתבה',510,80,true,54586,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('36538ced-db2e-4658-a843-178f1ae3ac85','/dyncontent/2025/11/25/eb213171-b060-4b0c-8a3f-0d6f4686f018.jpg',20484,'אמנות לחימה באנר כתבה',510,80,true,54586,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('36538ced-db2e-4658-a843-178f1ae3ac85','/dyncontent/2025/11/10/1f468d51-cae3-483e-8ce8-a633b9ae5131.jpg',20351,'באנר כתבה פלאפל',510,80,true,54586,'Image','');},15]]);})בכניסה לחווה, ניצבות מעשנות ענק, שבהן עוברים נתחי בשר איכותיים תהליך עישון ארוך ומדויק שנמשך שעות ארוכות, בשיטה טקסנית מסורתית. התוצאה היא בשרים רכים ונימוחים, עשירים בטעם, שנמסים בפה. האווירה במקום משלימה את החוויה – שולחנות עץ ארוכים במרחב פתוח, מוזיקה טובה עם להקה חיה בכל חמישי ואווירה טקסנית. אביחי וקנין בעלי "אצל הדוד סם": "הרגע שחיכינו לו מאז ה 7/10 הגיע בשעה טובה. אנחנו זקוקים לחטופים פה איתנו בבית, כדי שגם אנחנו נתחיל להחלים ולשקם את נפשנו ואני מודה גם לכוחות הביטחון והמילואימניקים שנתנו הכל כדי שנוכל להמשיך להתקיים פה בעורף".
|
|
|
|