סלט קינואה, דלורית ובצל מקורמל

$(function(){setImageBanner('72d03cd5-2d61-408e-8b07-df5bb0396d60','/dyncontent/2025/4/6/8b6024ff-b4d3-40bc-8d3c-57c6b9e73ce6.jpg',19312,'משהב באנר כתבה',525,78,false,56121,'Image','');})

מערכת

סלט מ-ט-ו-ר-ף
שיעשה לכן צבעוני וטעים

מה צריך?!
• קינואה
• 2 בצלים חתוכים לפרוסות
• דלורית/בטטה בקוביות
• עלי בייבי תרד
• קשיו קלוי
• לימון
• שמן זית
• מלח אטלנטי
• עלי מרווה
• חמוציות (לא חובה)

מה עושים?!
• מורחים במעט שמן זית את קוביות הדלורית/בטטה מסדרים על תבנית ומכניסים לתנור לצליה
• במקביל מבשלים את הקינואה במים ומעט מלח למשך כ20 דקות
יחס של כוס קינואה = 2 כוסות מים
• במקביל מקרמלים לאט את הבצל, מעט שמן זית לשים את הבצל ולתת לו את הזמן שלו להשחים ולהתקרמל בין 20-25 דקות
כשמוכן מוסיפים את עלי המרווה (לא חובה)

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('edb6f142-f8b6-410b-9b64-47ec9f312afd','/dyncontent/2025/4/28/4e75479e-f075-4a10-84b1-3430a22ac775.jpg',19417,'סופר פארם באנר כתבה',510,80,true,56122,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('edb6f142-f8b6-410b-9b64-47ec9f312afd','/dyncontent/2025/2/26/bcf35aa4-e324-4ea7-a827-8a7c79291163.jpg',19104,'סמי ובניו באנר כתבה',510,80,true,56122,'Image','');},5]]);})

מרכיבים את הסלט
כשהכל מוכן ועדיין חם

• מערבבים את הקינואה עם מעט לימון ושמן זית
ניתן להוסיף עכשיו את החמוציות.
• מוסיפים את הבצל המקורמל ומערבבים
• להוסיף את הבטטה והתרד ולערבב
• לבסוף מפזרים מעל את הקשיו.

 
$(function(){setImageBanner('b6bd010c-6de3-4e79-9caf-f27cb43b1144','/dyncontent/2025/3/11/737e66fa-467d-42ab-9331-efc3bcf8fc77.jpg',19204,'סביח פלאפל בכיכר באנר כתבה',525,78,false,56090,'Image','');})
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה