מתכון לסוכריות עוף במטבל פירות יער

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('f62ac20b-e35e-49b0-8391-3d916ebcfddc','/dyncontent/2024/11/10/79c64022-a4d0-4ec4-bec8-a117365a245a.jpg',18688,'אאורה באנר כתבה',525,78,true,54205,'Image','');},5],[function() {setImageBanner('f62ac20b-e35e-49b0-8391-3d916ebcfddc','/dyncontent/2024/12/23/ac079ce5-e38c-460b-9b77-44efead6a7ad.jpg',18026,'שבירו אייטם כתבה',525,78,true,54205,'Image','');},7]]);})

מתכון באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka

Teka studio

מרכיבים:

 

שוקי עוף

$(function(){setImageBanner('ac594a50-a5e0-4128-bc57-f0fd448ab0df','/dyncontent/2024/12/2/ac18fea6-1f04-4cfa-a03b-bd54845a0b34.gif',18716,'שחייני על באנר כתבה',510,80,false,54206,'Image','');})

2 כפות פפריקה

1 כפית קארי

פלפל

מלח

10 פרוסות פסטרמה הודו איכותית לבחירתכם

 

בשביל הרוטב:

4 כפות מרגרינה בטעם חמאה

5 כפות דבש

100 גרם סוכר חום

200 גרם פירות יער

 

לקישוט:

עירית

 

הכנה:

 

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות צלזיוס.

 

  1. עבור ה'סוכריות', מנקים את עצם העוף מהעור ודוחפים את הבשר מעלה לכדי יצירת המראה של הסוכרייה.

 

  1. מערבבים את כל התבלינים יחד עם מלח בקערה ומצפים את סוכריות העוף בתערובת.

 

  1. מגלגלים את פרוסות הפסטרמה מסביב לבשר העוף ומכסים את העצם בנייר אלומיניום בכדי למנוע שריפה שלה.

 

  1. מסדרים את השוקיים הפוך במדף האפייה בין הרווחים של הרשת. אופים בתוכנית גריל עליון טורבו כשהחום בתוך העוף מגיע ל-65 מעלות צלזיוס.

 

 

  1. כשהעוף מגיע ל-65 מעלות צלזיוס, מוציאים את העוף מהתנור ומעלים את טמפרטורת התנור ל-230 מעלות כשהוא במצב טיגון אוויר חם.

 

  1. עבור הרוטב, ממיסים מרגרינה בטעם חמאה, ואז מוסיפים את פירות היער, הדבש והסוכר. מבשלים 15 דקות או עד שהרוטב מסמיך. מסירים מהאש, טוחנים, מסננים ומניחים בצד.

 

  1. טובלים את השוקיים ברוטב ומניחים אותם בחזרה על הרשת לבישולם כשהם תלויים במשך 10 דקות או עד שהרוטב מתקרמל.

 

  1. מגישים עם מעט רוטב ומקשטים בעירית.

 

 


 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה