מתוכן לחומוס סלק ורוד

$(function(){setImageBanner('12684ee8-c54e-4ec1-9670-af6fcd2d8a2f','/dyncontent/2024/6/10/6f66c86e-5ab0-4a09-9a1d-f7033494c774.jpg',18026,'שבירו אייטם כתבה',525,78,false,54205,'Image','');})

לנו הישראלים, כל יום הוא יום שמתאים לחומוס טוב. אז מה עם קצת טוויסט מעניין למאכל הישראלי האהוב? לקראת יום העצמאות של מדינתנו האהובה, לכבוד הקיץ שבפתח, וכן, לכבוד יום החומוס הבינלאומי, מה עושה טוב לנשמה יותר מאשר חומוס ועוד בצבע ורוד קייצי. במיוחד לקראת הקיץ הכנו לכם מתכון לחומוס עם טעם מפתה בצבע קייצי ומרענן.

באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka

סטודיו טקה

מרכיבים:

- 250 חומוס משומר (או ביתי מבושל).

- 2 כפיות טחינה

$(function(){setImageBanner('d84f5779-9119-4f3e-8aa8-fdc08274d85c','/dyncontent/2024/12/2/ac18fea6-1f04-4cfa-a03b-bd54845a0b34.gif',18716,'שכייני על באנר כתבה',510,80,false,54206,'Image','');})

- 1 שן שום

- 2 כפות מיץ לימון

- 4 כפות שמן זית כתית מעולה

- 1 כפית כמון טחון

- 1 כפית מלח ורוד

- מעט פלפל שחור גרוס (אפשר להוסיף לפי הטעם)

- 1 סלק

- 1 מים

 

טופינג ירוק:

- 1 צרור פטרוזיליה טרייה

- 5 עלי בזיליקום

- 4 כפות שומשום

- 2 כפות שקדים חיים

- 1⁄2 שן שום

- 100 מ"ל שמן זית כתית מעולה

 

הוראות הכנה:

1. להכנת החומוס, שמים את כל החומרים (ללא הטופינג הירוק) בכוס הבלנדר עד לקבלת מרקם אחיד.

2. אם המרקם סמיך מדי, נוכל לצמצם אותו עם עוד קצת שמן או מים.

3. להכנת הציפוי הירוק, מכניסים את כל החומרים בכוס הבלנדר וטוחנים עד לקבלת מרקם גרגירי.

4. אם המרקם דחוס מדי, מוסיפים עוד שמן זית לקבלת מרקם גרגירי מאוזן.

5. את החומוס נצלחת בקערה עמוקה, נטפטף שמן זית ונקשט בטופינג הירוק שהכנו.


 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה