$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('b5e32b9e-fc03-4f3d-a599-97b7db4c5bbb','/dyncontent/2024/11/10/79c64022-a4d0-4ec4-bec8-a117365a245a.jpg',18688,'אאורה באנר כתבה',525,78,true,54205,'Image','');},5],[function() {setImageBanner('b5e32b9e-fc03-4f3d-a599-97b7db4c5bbb','/dyncontent/2024/12/23/ac079ce5-e38c-460b-9b77-44efead6a7ad.jpg',18026,'שבירו אייטם כתבה',525,78,true,54205,'Image','');},7]]);})

לכבוד יום הפיצה הבינלאומי החל ב-9 בפברואר, מתכון ייחודי להנות מהמאכל האהוב בצורה בריאה ומזינה.

המתכון באדיבות רויטל אדמוני, מחברת תוכנית הלימודים "אוכלים בריא" עבור משרד החינוך ומורה לחינוך תזונתי בבתי ספר

יחצ

חומרים:

 3 כוסות עגבניות חתוכות לקוביות

 100 גרם רסק עגבניות

$(function(){setImageBanner('76310060-65c3-4203-b078-ec0541616c4b','/dyncontent/2024/12/2/ac18fea6-1f04-4cfa-a03b-bd54845a0b34.gif',18716,'שחייני על באנר כתבה',510,80,false,54206,'Image','');})

פלפל אדום קצוץ

1/2 כוס כוסמת ירוקה יבשה

כפית מלח

1/4 כפית סוכר

1.5 כוסות מים

חופן בזיליקום קצוץ

מעט אורגנו קצוץ

שמן זית

 

אופן ההכנה:

1. מחממים סיר, מוסיפים שמן זית, עגבניות חתוכות, פלפל קצוץ וסוכר ומערבבים

 .2 מבשלים תוך כדי ערבוב כ-5 דקות

 .3 מוסיפים מלח, פלפל, רסק ומים ומערבבים שוב

. 4 מביאים לרתיחה

 .5ברתיחה מוסיפים כוסמת, בזיליקום ואורגנו ומערבבים

6. מנמיכים את האש ומבשלים כחצי שעה


 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה