לביבות גבינה מתוקות

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('c72c5aa4-6e71-40bf-a972-a5e90ee6783c','/dyncontent/2024/12/23/ac079ce5-e38c-460b-9b77-44efead6a7ad.jpg',18026,'שבירו אייטם כתבה',525,78,true,54205,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('c72c5aa4-6e71-40bf-a972-a5e90ee6783c','/dyncontent/2025/1/13/e098284f-e214-45e9-b8c7-6aa81bdbc123.jpg',18688,'אאורה באנר כתבה',525,78,true,54205,'Image','');},5]]);})

באדיבות: חלי ממן, רשת תמיכה לאורח חיים בריא כ 12 לביבות. כל 2 לביבות תחליף לחלבון גבינה.

צילום חלי ממן. באדיבות רונן פדידה

מצרכים:

250 גרם גבינת ריקוטה 5%

חצי גביע יוגורט טבעי 1.5% ( חצי גביע גדול של 200 מ"ל)

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('24d0ccea-d267-457f-9c50-7d5d04866b04','/dyncontent/2024/12/2/ac18fea6-1f04-4cfa-a03b-bd54845a0b34.gif',18716,'שחייני על באנר כתבה שחיה',510,80,true,54206,'Image','');},6],[function() {setImageBanner('24d0ccea-d267-457f-9c50-7d5d04866b04','/dyncontent/2025/2/4/1b0a4e0d-ab44-4958-82b1-f8eb6de6a15d.jpg',19002,'מוזיאון באנר כתבה',510,80,true,54206,'Image','');},15]]);})

2 ביצים

4 כפות קמח תופח

כף סוכר או ממתיק מלאכותי

קורט קינמון

מס' טיפות תמצית וניל

תרסיס שמן לטיגון

 

 אופן ההכנה:

  1. מערבבים את הגבינה עם הביצים. מוסיפים את יתר החומרים ומשהים מספר דקות.
  2. מרססים מחבת טפלון בתרסיס שמן ומחממים על אש בינונית.
  3. צרים מהבלילה 12 לביבות ומטגנים משני הצדדים.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה