טו באב מתוק: 3 קינוחים מפתיעים שיעשו לכם את הערב

$(function(){setImageBanner('4afd5132-e05f-4653-ac68-d8e377b91413','/dyncontent/2024/6/10/6f66c86e-5ab0-4a09-9a1d-f7033494c774.jpg',18026,'שבירו אייטם כתבה',525,78,false,54205,'Image','');})

מחפשים דרך מתוקה לחגוג את טו באב? שלושה מתכוני קינוחים קלים להכנה וטעימים במיוחד שיהפכו את הערב שלכם לרומנטי ומהנה. בין אם אתם רוצים להפתיע את בן או בת זוגכם בקינוח מיוחד, או פשוט ליהנות מפינוק מתוק בחברת חברים, המתכונים האלה יהיו מושלמים עבורכם. לא משנה אם אתם חובבי פירות, שוקולד או גלידה - המנות האלה יקלעו בול לטעם שלכם.

תפוחים מאודים עם גלידת מסקרפונה

מצרכים:

 

$(function(){setImageBanner('589e8bf7-8f2d-477b-93ca-6ccb53e6dc5f','/dyncontent/2024/12/2/ac18fea6-1f04-4cfa-a03b-bd54845a0b34.gif',18716,'שכייני על באנר כתבה',510,80,false,54206,'Image','');})

•           3 תפוחים

•           100 גרם חמאה

•           60 גרם סוכר חום

•           1 כפית קינמון

•           ½ כפית אגוז מוסקט

•           1 כפית תמצית וניל

 תפוחים מאודים עם גלידת מסקרפונה_קרדיט צילום סטודיו טקה

לגלידת מסקרפונה

 

•           250 גרם גבינת מסקרפונה

•           200 גרם חלב מרוכז

•           200 מ"ל שמנת מתוקה

•           1 כפית תמצית וניל

 

אופן ההכנה:

לגלידת מסקרפונה

מערבבים את גבינת המסקרפונה והחלב המרוכז.

מקציפים את השמנת המתוקה ומוסיפים בהדרגה את תערובת המסקרפונה בעזרת מרית כדי למנוע נפילת הקצפת.

מוסיפים את תמצית הווניל ושופכים את התערובת לתוך כלי אוכל עם מכסה, ואז מניחים במקרר להתקרר.

לתפוחים

מקלפים את התפוחים וחותכים אותם לפלחים.

מניחים אותם בתנור עם פונקציית אדים למשך 20 דקות.

ממיסים את החמאה בסיר ומערבבים עם הסוכר. מערבבים עד שהוא נמס ומוסיפים את התבלינים.

משלבים את התפוחים האפויים עם תערובת החמאה והסוכר ומבשלים למשך 10 דקות נוספות בתנור עם חום עליון ותחתון.

מגישים עם כדור גלידת מסקרפונה.

 קאפקייקס שוקולד עם ציפוי דובדבנים_קרדיט צילום סטודיו טקה 1

קאפקייקס שוקולד עם ציפוי דובדבנים

 

מצרכים:

לקאפקייקס

  • 100 גרם קמח מלא
  • 200 גרם סוכר
  • 80 מ"ל שמן (בטעם נטרלי)
  • 2 ביצים
  • 45 גרם קקאו
  • 125 מ"ל רוויון (או קפיר)
  • ½ כפית אבקת אפייה
  • ½ כפית סודה לשתייה
  • 1 כפית תמצית וניל

לציפוי דובדבנים

  • 250 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
  • 500 גרם גבינת שמנת
  • 570 גרם אבקת סוכר

לקישוט

  • צבע מאכל
  • דובדבנים

הוראות הכנה:

לקאפקייקס

חממו תנור ל-180 מעלות צלזיוס. נפו את הקמח והקקאו לקערה. הוסיפו סוכר, אבקת אפייה וסודה לשתייה, וערבבו היטב.

בקערה נפרדת, ערבבו את השמן עם הביצים, תמצית הווניל והרוויון. הוסיפו בהדרגה את תערובת הקמח וערבבו בעדינות עד לקבלת תערובת חלקה.

מלאו את תבניות הקאפקייקס עד 2/3 מגובהן ואפו במשך 20 דקות או עד שקיסם שננעץ בקאפקייק יוצא נקי. הוציאו מהתנור ותנו להם להתקרר על רשת.

לציפוי הדובדבנים

נפו את אבקת הסוכר והקציפו אותה עם החמאה בעזרת מיקסר חשמלי עד שהיא הופכת חיוורת וכפולה בנפחה. הוסיפו את גבינת השמנת וצבע המאכל והמשיכו להקציף עד שהתערובת חלקה וקרמית. העבירו לשקית זילוף.

זלפו את הציפוי על הקאפקייקס וקשטו כל אחד בדובדבן עליון.

 טארט לימון_קרדיט צילום סטודיו טקה

טארט לימון

מצרכים:

 

•           3 לימונים

•           100 מ"ל מיץ לימון

•           50 גרם סוכר

•           3 עלי ג'לטין

•           150 מ"ל שמנת מתוקה

•           1 כפית תמצית וניל

•           6 עלי בזיליקום

 

 

אופן הכנה:

חותכים את הלימונים לחצאים ומוציאים את התוכן בעזרת כף.

סוחטים את התוכן לקבלת 100 מ"ל מיץ לימון.

מחממים את מיץ הלימון עם הסוכר ומוסיפים את עלי הג'לטין שהושרו במים קודם לכן. מערבבים עד שהסוכר והג'לטין נמסים לחלוטין.

מקציפים את השמנת המתוקה ומערבבים אותה עם תערובת הסוכר, הג'לטין ותמצית הווניל.

ממלאים את חצאי הלימונים במוס ומכניסים למקרר להתקררות לפחות לשעה.

מקשטים בעלה בזיליקום לפני ההגשה.


 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה