מתכון לעוגת גבינה של אמא ללא אפייה

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('f37823db-a725-4013-a09a-037cbcb3a146','/dyncontent/2024/6/10/6f66c86e-5ab0-4a09-9a1d-f7033494c774.jpg',18026,'שבירו אייטם כתבה',525,78,true,53972,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('f37823db-a725-4013-a09a-037cbcb3a146','/dyncontent/2024/7/18/e864ddb2-62ff-4380-9219-98b8aab75831.jpg',18199,'מזרחי טפחות אייטם כתבה',525,78,true,53972,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('f37823db-a725-4013-a09a-037cbcb3a146','/dyncontent/2024/7/4/dd878939-7b1b-4849-89d9-c5d13c6d7640.gif',18111,'מכבי באנר אייטם כתבה',525,78,true,53972,'Image','');},15]]);})

מתכוננים לחג עם עוגת הגבינה שכבשה את מערכת רמת גן נט

מערכת רמת גן נט

המצרכים:

לבצק: 

2 חלמונים

2 כוסות קמח תופח

200 גרם חמאה

קליפת לימון

לגבינה:

2 חבילות גבינה 9% - 500 גרם

שמנת מתוקה מוקצפת

3/4 כוס סוכר

2 חלבונים

אופן ההכנה:

לערבב את המצרכים להכנת הבצק במיקסר.

לחלק את הבצק לשליש ולשני שליש ולאפות בשני כלים נפרדים - לבסיס העוגה ולפרורים על גבי העוגה.

לאפות על חום בינוני למשך חצי שעה, עד להשחמת הבצק.

את החומרים להכנת הגבינה מערבבים במיקסר חשמלי, בתחילה מערבבים את הגבינה עם חצי כוס סוכר ולאחר מכן מערבבים את החלבונים עם רבע כוס סוכר ולאחר מכן מוסיפים לתערובת את גרידת קליפת הלימון.

מערבבים את התערובת עד אשר היא חלקה לגמרי ומניחים את תערובת הגבינה על גבי הבצק המקורר ועל גבי הגבינה מפזרים את פרורי הבצק ומכניסים למקרר.

בתאבון וחג שמח!


$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('0bc55daf-878d-4211-ae4d-b3fe3370819b','/dyncontent/2024/7/18/1f5c5252-df36-471b-b737-52b565c3be02.jpg',18195,'מרכל לכל אייטם כתבה',525,78,true,53974,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('0bc55daf-878d-4211-ae4d-b3fe3370819b','/dyncontent/2024/6/25/4193330a-59e4-4399-bb8c-9f41e307d157.jpg',18086,'הדר שירי אייטם כתבה',525,78,true,53974,'Image','');},15]]);})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה