סלט אבוקדו עם קינואה ומוצרלה
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('9a495b58-c689-4061-a09a-df5eed7a6777','/dyncontent/2024/7/4/dd878939-7b1b-4849-89d9-c5d13c6d7640.gif',18111,'מכבי באנר אייטם כתבה',525,78,true,54205,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('9a495b58-c689-4061-a09a-df5eed7a6777','/dyncontent/2024/6/10/6f66c86e-5ab0-4a09-9a1d-f7033494c774.jpg',18026,'שבירו אייטם כתבה',525,78,true,54205,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('9a495b58-c689-4061-a09a-df5eed7a6777','/dyncontent/2024/8/19/432e9b79-d84c-4b57-ae49-d3ae3f96fe84.jpg',18306,'אלמוג באנר כתבה',525,78,true,54205,'Image','');},15]]);})
סלט אבוקדו עם קינואה ומוצרלה. הסלט עשיר בטעמים, קל להכנה ומתאים כארוחה עיקרית או כארוחת ביניים בתפריט יומי מאוזן.
מצרכים (לכ-4 מנות): 2 אבוקדו של "חקלאי גרנות" 300 גרם קינואה לבנה
10 עגבניות שרי חצויות 10 יחי' בייבי מוצרלה 1/2 בצל קצוץ 1/2 פלפל אדום חריף פרוס דק חופן אגוזי מלך קלויים מיץ מחצי לימון 3 כפות שמן זית קורט מלח ופלפל לקישוט: גבעול עלי זעתר טרי אופן ההכנה: - מבשלים את הקינואה בסיר עם הרבה מים רותחים, עד ריכוך, מסננים ומצננים (כמו פסטה).
- מערבבים את כל רכיבי הסלט יחד ומתבלים במלח ופלפל.
- מקשטים בגבעול עלי זעתר טרי ומגישים.
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('98c8ea55-74fb-4645-9480-df0db6060826','/dyncontent/2024/7/18/1f5c5252-df36-471b-b737-52b565c3be02.jpg',18195,'מרכל לכל אייטם כתבה',525,78,true,54207,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('98c8ea55-74fb-4645-9480-df0db6060826','/dyncontent/2024/6/27/d6979ba6-967e-4d08-874c-ac9f70f2532f.gif',18096,'ביסטרו אייטם כתבה',525,78,true,54207,'Image','');},15]]);})
|
|
|
|