דג לברק בממרח לימון עם ירקות

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('c24b487f-b97e-4270-9c87-8e1661352ca9','/dyncontent/2024/6/10/6f66c86e-5ab0-4a09-9a1d-f7033494c774.jpg',18026,'שבירו אייטם כתבה',525,78,true,54205,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('c24b487f-b97e-4270-9c87-8e1661352ca9','/dyncontent/2024/8/19/432e9b79-d84c-4b57-ae49-d3ae3f96fe84.jpg',18306,'אלמוג באנר כתבה',525,78,true,54205,'Image','');},15]]);})

חברת "משני", יצרנית סלטי הפרמיום המובילה בישראל, מגישה לרגל ראש השנה וחגי תשרי מתכון חגיגי ויפיפה, של דג לברק בממרח לימון עם ירקות. ממרח הלימון של "משני" עשוי מלימונים טריים ומעניק לדג טעם וארומה נפלאים. המתכון קל להכנה, מתאים למנה ראשונה או עיקרית בארוחת החג, להנאת כל המשפחה.

צילום הדס ניצן

מצרכים (לכ-4 מנות):

2 יח׳ דג לברק מפולט ונקי מאידרות

1/4 ממרח לימון של "משני" (אריזת 300 גרם)

4 תפו״א בינוניים
1 חב פלפלים קטנים (טינקרבל)
1/2 ראש ברוקולי
2 כפות שמן זית לתיבול
1/4 כפית מלח ופלפל


אופן ההכנה:

  1. חוצים כל פילה דג לחצי, מורחים ממרח לימון של משני ומשהים למשך 20 דקות לפחות.
  2. מחממים תנור לחום גבוה (כ-250 מעלות).
  3. מבשלים במי מלח את תפוחי האדמה בשלמותם, מקלפים ופורסים לפרוסות. חותכים את הברוקולי לתפרחות.
  4. מתבלים את תפו״א, הברוקולי והפלפלים בשמן זית, מלח ופלפל.
  5. צולים בתנור את תפו״א והברוקולי עד השחמה.
  6. צולים את הדג והפלפלים כ-7 דקות.
  7. מסדרים על צלחת הגשה את הדג והירקות ומגישים בתוספת תלוליות ממרח לימון על הצלחת. בתיאבון!

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('024b76e3-93b9-46e8-a11a-554338cba562','/dyncontent/2024/7/18/1f5c5252-df36-471b-b737-52b565c3be02.jpg',18195,'מרכל לכל אייטם כתבה',525,78,true,54207,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('024b76e3-93b9-46e8-a11a-554338cba562','/dyncontent/2024/6/27/d6979ba6-967e-4d08-874c-ac9f70f2532f.gif',18096,'ביסטרו אייטם כתבה',525,78,true,54207,'Image','');},15]]);})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה